O nama

O Swiss Nature

Swiss Nature je osnovan 2010. godine kao kompanija specijalizovana za proizvodnju dijetetskih proizvoda – dijetetskih suplemenata i funkcionalne hrane.

Razvoj proizvoda je ostvaren u saradnji sa švajcarskom kompanijom Frutarom, a nakon dugogodišnje saradnje sa kompanijom Emil Flachsmann AG iz Švajcarske koja je postala deo grupacije Frutarom.

Naime, osnovana 1933, Frutarom je brzo rastuća globalna kompanija i među deset vodećih u svetu u oblasti biljnih ekstrakata i prirodnih aroma. Kao jedna od najuspešnijih akvizicija Frutaroma, izdvaja se preuzimanje kompanije Emil Flachsmann AG iz Švajcarske 2003. godine, gde je nastavljena proizvodnja i plasman visoko kvalitetnih biljnih ekstrakata širom sveta. Konstantan rad na usavršavanju proizvoda i inovacijama rezultirao je proizvodima koji su maksimalno bezbedni, najvišeg kvaliteta, proizvedeni po najsavremenijim tehnologijama i standardima i što je najvažnije, potvrđeni kroz mnogobrojne kliničke studije.

Frutarom stvara , razvija i prodaje široku paletu visoko kvalitetnih biljnih ekstrakata za kupce iz oblasti hrane, pića, funkcionalne hrane, ukusa, mirisa, a pre svega farmaceutike i kozmetičke industrije. (Ostvaruje prodaju preko 20.000 proizvoda za više od 10.000 kupaca u 120 zemalja, ima 27 R & D laboratorija i 45 poslovnica širom sveta i funkcioniše sa 20 proizvodnih pogona u Evropi, Severnoj Americi, Izraelu i Aziji. Broj zaposlenih širom sveta je preko 1.500).

Swiss Nature proizvodi su zasnovani na selekciji bioaktivnih komponenata prirodnog porekla, hranljivih materija i standardizovanih biljnih ekstrakata koji imaju stvarne benefite na zdravlje i čija je bezbednost i efikasnost naučno dokazana i detaljno klinički ispitana.